Sony Xperia Z3 D6603 copper

Meglepetések helyett

 • Összes gyári tartozék
 • Európai piacra szánt modell
 • Magyar menü
 • Kártyafüggetlen
 • Budapesten ingyenes kiszállítás


Utoljára ismert árak*:

12 hónap garanciával: 98 500 HUF
(27% ÁFÁVAL)
24 hónap garanciával: 103 500 HUF
(27% ÁFÁVAL)

Jelenleg nincs raktáron.
(A termékre előrendelést veszünk fel.Kérjük hívja telefonszámaink bármelyikét!)
*Az itt feltüntetett árak a készlet utolsó darabjainak forgalmazásakor voltak érvényben.

Legfontosabb jellemzők

 
 • 20,7 megapixeles kamera
 • 8-szoros digitális zoom
 • Maximum ISO 12800
 • Mobilkészülékhez tervezett Sony Exmor RS képérzékelő
 • 4 K felbontású videófelvétel
 • Előre néző kamera, HD 1080p videócsevegéshez
 • Impulzus-LED vaku
 • StedyShot - videóstabilizátor
 • Autómatikus motívumprogram-választás
 • HDR fényképekhez

Xperia Z3 D6603 copper

Ragaszkodj a nagyszerűhöz! 

A jó és a nagyszerű közti különbség a részletekben rejlik. 

Ugorj fejest az új élményekbe! 

 

 

Minden, amit a kamerákról tudunk - a kezedben 

A legjobb pillanatok többet érdemelnek, mint egy-egy sötét és elmosódott felvétel. A(z) Xperia Z3 készülék magában hordja a Sony sokéves szakértelmét a kamerákról - ennek köszönhetően prémium telefonod egyaránt tartalmazza a Cyber-shot és a Handycam technológiát. Bármilyenek legyenek is a fényviszonyok, el tudod kapni a nevetés pillanatát, útközben is stabil videókat készíthetsz, és éles képeket fotózhatsz a víz alatt. És mi van akkor, ha a nagyszerű képeket és videókat még jobbá szeretnéd tenni ? Az Xperia valaha volt legszélesebb kameraalkalmazás-kínálatával szabadjára engedheted képzeleted. Az eddigi legjobb okostelefonos kameránk, amellyel az emlékeid olyan élénkek lehetnek, mint maga az élet.

 


Minden, amit a kamerákról tudunk - a kezedben 


A legjobb pillanatok többet érdemelnek, mint egy-egy sötét és elmosódott felvétel. A(z) Xperia Z3 készülék magában hordja a Sony sokéves szakértelmét a kamerákról - ennek köszönhetően prémium telefonod egyaránt tartalmazza a Cyber-shot és a Handycam technológiát. Bármilyenek legyenek is a fényviszonyok, el tudod kapni a nevetés pillanatát, útközben is stabil videókat készíthetsz, és éles képeket fotózhatsz a víz alatt. És mi van akkor, ha a nagyszerű képeket és videókat még jobbá szeretnéd tenni ? Az Xperia valaha volt legszélesebb kameraalkalmazás-kínálatával szabadjára engedheted képzeleted. Az eddigi legjobb okostelefonos kameránk, amellyel az emlékeid olyan élénkek lehetnek, mint maga az élet.Játssz egy másik színvonalon! 

Ezen a Sony okostelefonon a PS4-játékokkal a konzoltól távol, valódi vezérlővel játszhatsz.. Az egyetlen okostelefon, amelyen PS4(TM) játékok játszhatók 

Ints búcsút a hétköznapi játékélménynek! A(z) Xperia Z3 PS4(TM) Remote Play funkciója valódi PS4 játékélményt tesz lehetővé a prémium telefonodon. Érd el PS4 konzolodat otthoni Wi-Fi-kapcsolatodon keresztül, és játssz kedvenc játékaiddal DUALSHOCK(R)4 vezérlőd használatával bármelyik helyiségben! A(z) Xperia Z3 egyesíti a legújabb játékok élményeit és a legjobb Sony technológiákat. Szuper fényes kijelzőjének és digitális zajkioltó technológiájának köszönhetően minden korábbinál könnyebben elmerülhetsz a játék élményében.


A Sony Xperia Z3, Z3 Compact és Z3 Tablet Compact készülékeken 2014 novemberétől elérhető funkció. PS4 rendszer, DUALSHOCK(R)4, Sony Entertainment Network és nagysebességű internetkapcsolat szükséges. Előfordulhat, hogy egyes játékok nem támogatják ezt a funkciót.


Végezz el több feladatot, hosszabb ideig! 

A kétnapos akkumulátoros üzemidejének köszönhetően több feladatot végezhetsz el, mielőtt töltened kellene. 

Full extrás okostelefon kétnapos akkumulátoridővel 

A(z) Xperia Z3 készülék a legkiválóbb anyagokból készült, és a Sony legjobb technológiáit tartalmazza, így a nap minden órájában jobb okostelefonos élményben részesülhetsz. Legjobb vízálló kameránkat és az új színvonalat képviselő játékfunkciókat kétnapos akkumulátor-élettartammal egészítettük ki. Olyan okostelefon, amellyel több mindent végezhetsz el, mint valaha, ráadásul megszakítás nélkül. Azoknak, akik nem elégszenek meg a 10 százalékos életérzéssel.

Letölthető dokumentumok

Hasonló termékek

LG

Nexus 5X H791 32GB white

88 900 HUF (27% ÁFÁVAL)
Raktáron
Részletek

LG

G5 SE H840 gray

98 000 HUF (27% ÁFÁVAL)
Raktáron
Részletek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz