LG Optimus L70 D320 black, white

Meglepetések helyett

 • Összes gyári tartozék
 • Európai piacra szánt modell
 • Magyar menü
 • Kártyafüggetlen
 • Budapesten ingyenes kiszállítás


Utoljára ismert árak*:

12 hónap garanciával: 29 490 HUF
(27% ÁFÁVAL)
24 hónap garanciával: 34 490 HUF
(27% ÁFÁVAL)

Jelenleg nincs raktáron.
(A termékre előrendelést veszünk fel.Kérjük hívja telefonszámaink bármelyikét!)
*Az itt feltüntetett árak a készlet utolsó darabjainak forgalmazásakor voltak érvényben.

Legfontosabb jellemzők

 • 4.5” IPS LCD kijelző
 • 5 MP kamera
 • KNOCK CODE - Egyedi képernyőzár
 • 4 GB memória (bővíthető 32 GB)
 • 1.2 GHz processzor
 • Android operációs rendszer
 • vékony, elegáns kialakítás
 • 3 G adatátvitel

Optimus L70 D320 black, white

A vadonatúj LG L70 azok számára készült, akik a legjobbat akarják mutatni magukból. Vékonyított, unibody designjának köszönhetően egy álom kézbe venni. A biztonságos és kényelmes KNOCK Code először érkezik alapfunkcióként az L szériában. Szokjon hozzá, hogy stílussal koppintja, érinti és tölti meg a nap minden pillanatát.
 

Vékony, elegáns külső

Az L70 vékonyított, unibody külsejével tökéletesen illik a kezébe, és az Ön egyedi stílusához is.


Fokozza ragyogását a fényes hátlappal! A telefont éles vonalak zárják körbe, modern hatást kölcsönözve ezzel a készüléknek.


A Quick Window borító tok leegyszerűsíti a kapcsolatot mindazzal, ami igazán fontos. Egyes funkciók és a fontos értesítések anélkül is elérhetők, hogy kinyitná a fedelet.

 

 


 KNOCK CODE - Egyedi képernyőzár az LG-től

Ismerje meg az LG egyedi képernyőzárát, a KNOCK Code-ot, a KNOCKon fejlettebb változatát. A KNOCK Code magában foglalja a KNOCKon dupla koppintásos ébresztését, emellett személyes belépési mintázat tárolását teszi lehetővé a Home képernyő azonnali és biztonságos eléréséhez. A koppintás mintázata a képernyő bármely szegletére beállítható a személyes preferenciától függően vagy pusztán az egykezes használat megkönnyítésére. A KNOCK Code két és nyolc érintés közötti mintázat tárolását engedi. Természetesen az eredeti KNOCKon funkció is elérhető marad.

Plug & Pop

A zenehallgatás és a fájlcsere sosem volt egyszerűbb. A Plug & Pop automatikusan jelzi azokat a funkciókat, amelyek működése fülhallgatót vagy adatkábelt igényel, jóval felgyorsítva ezzel azok használatát.

Capture Plus

Mentsen el egy teljes cikket vagy receptet későbbre a Capture Plus-szal, amely a képernyőről készített fénykép helyett a teljes weboldalt raktározza el!

Clip Tray

A Clip Tray lehetővé teszi több tétel másolását és beillesztését a képernyő alján megjelenő vizuális vágólapra. Az összegyűjtött információt elmentheti vagy továbbküldheti.

Gyors fényképezés

Alvó helyzetből is azonnal beléphet a kamera programba a (-) hangerő gomb hosszú lenyomásával (hátlapi és oldalsó gombok esetén is). A gyors fényképezés a Quick Window tokkal együtt is működik.

Multi-point AF

Készítsen éles képeket hibák nélkül! A fókuszbeállításokat exponálás előtt is látni, csakúgy, mint egy tükörreflexes fényképezőgépen.

 

Letölthető dokumentumok

Hasonló termékek

LG

K4 4G indigo

31 500 HUF (27% ÁFÁVAL)
Raktáron
Részletek

Samsung

S6790 Galaxy Fame Lite white

30 000 HUF (27% ÁFÁVAL)
Raktáron
Részletek

Microsoft

Lumia 650 light silver

36 500 HUF (27% ÁFÁVAL)
Raktáron
Részletek
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz